Skip to content

Stellarion Manifestum. A Csillagemberek korának kiáltványa

A stellarion, mint eszmerendszer, az új korszak kihívásaira válaszol, integrálva az egyéni és kollektív fejlődés szükségleteit. Nem vallás, hiszen a hagyományos vallási rendszerek már nem képesek teljes mértékben kielégíteni az emberiség változó igényeit.

Preambulum

Az emberiség jelenleg korszakváltáson megy keresztül. 2012. december 21-én egy új eón vette kezdetét, amelyet a csillagközi ember, a Homo Stellaricus korszakaként ismerünk.

Ezen a napon a világ számos spirituális hagyománya szerint véget ért egy régi ciklus, és megkezdődött egy új, amely a tudatosság és a fejlődés magasabb szintjét hozza el az emberiség számára. Az emberiség most egy olyan világba lép, ahol a csillagok közötti utazás nem csupán technikai lehetőség, hanem az emberi létezés kiteljesedése, az emberiség célja és küldetése is.

Mi a stellarion?

A stellarion rendszere hasonlít egy élő fához, az emberiség csillagfajának életfájához. Ez a fa a múltban és a régi energiákban, tudásban gyökerezik, ám a jelenben él, és az új kor új energiái hatják át.

Az új energiák révén a stellarion fa gyümölcsei nem az elavult, avítt és kezdetleges tudásból fakadnak, hanem a jelen emberét, az itt és most csillaglelkeit táplálják. Így teremti meg az élő és gyümölcsöző jövőt, ahol az emberiség fejlődése és emelkedése biztosított.

Mi az Ananké?

Ehelyett a stellarion egy átfogó, élő rendszer, amely az etika, a tudás és a hit integrált keretrendszerére épül. Ebben a rendszerben az Ananké, a világtörvény, az a központi elv, amely meghatározza a mindenség létezését és működését. Az emberiség célja az, hogy összhangban éljen ezzel a törvénnyel, és megtalálja saját helyét a világegyetemben.

A kiáltvány megfogalmazására azért van szükség, mert az emberiség egy új fejezet küszöbén áll, ahol a régi gondolkodásmódok és struktúrák már nem nyújtanak megfelelő alapot a jövő építéséhez. Az egyre gyorsuló technológiai fejlődés, a társadalmi és környezeti kihívások mind arra késztetnek minket, hogy újraértelmezzük emberi létünket és céljainkat.

A Stellarion Manifestum célja, hogy irányt mutasson ebben az új korszakban, összefoglalja az új alapelveket, és közös célokat jelöljön ki, amelyek felé az emberiségnek törekednie kell.

Mi az Alethé?

Az Alethé a stellarion tanainak összefoglaló neve, mert a név szoros kapcsolatban áll az igazság fogalmával. Az „alétheia” görög szó, amely a „nem elrejtett” vagy „nem rejtett” jelentésű, tehát az igazság nyílt, tiszta, és hamisítatlan kifejezésére utal. A stellarion célja, hogy az univerzum és az emberi létezés igazságait, valóságait a lehető legtisztábban és leghűségesebben fejezze ki. Az Alethé nevének használatával a stellarion kifejezi, hogy tanai mindig a valóság legmegfelelőbb és legvalódibb állításait fogalmazzák meg, és ezzel egyben az igazsághoz való jogot is kisajátítják.

A stellarion elismeri, hogy különböző emberek különböző szemszögekből láthatják az igazságot, és így más-más megközelítéseik lehetnek. Azonban az Alethé célja, hogy olyan állításokat és gyakorlatokat fogalmazzon meg, amelyek a lehető legtisztábban és legharmonikusabban tükrözik a valóságot, és képesek kiállni az idő próbáját. Az Alethé tehát a stellarion tanításainak összessége, amely arra törekszik, hogy az igazságot és a valóságot a leghitelesebb módon közvetítse és képviselje.

Kik az Utazók?

Az Utazók azok az egyének, akik a Stellarion rendszerén belül a szellemi és spirituális fejlődés útjára léptek. Ők azok, akik tudatosan elindulnak a saját belső útjukon, keresve és követve a 12 Lélekút valamelyikét, amely leginkább rezonál velük. Az Utazók célja, hogy felfedezzék és kiteljesítsék önvalóságukat, elérjék a magasabb tudatszinteket, és így hozzájáruljanak a közösség és az emberiség felemelkedéséhez.

1. pont: A stellarion alapcéljai

A stellarion egy holisztikus rendszer, amely az emberiség és az egyén felemelkedését, kiteljesedését szolgálja, mind egyéni, mind kollektív szinten. Az alapcélok három fő irányvonal mentén határozhatók meg:

1.1. Összhangban élni az Anankéval

A stellarion elsődleges célja, hogy az emberek összhangban éljenek az Anankéval, a világtörvénnyel, amely a mindenség létezésének és működésének alapja. Az Anankéval való összhang azt jelenti, hogy az egyének és az emberiség összessége is felismeri és tiszteletben tartja a világegyetem alapvető törvényeit, ezzel biztosítva az egyensúlyt és harmóniát a mindennapi életükben. Az életfolyamhoz való alkalmazkodás révén az emberek képesek lesznek jobban megérteni a saját szerepüket a világegyetemben, és békét találni önmagukkal és a környezetükkel.

1.2. A csillagvilág meghódítása

A második alapcél a csillagvilág meghódítása, amely az emberiség kozmikus küldetésének része. Az emberiség története során mindig is vonzódott a felfedezés és a határok tágítása iránt. A stellarion a Homo Stellaricus korában arra törekszik, hogy az emberiség kilépjen a Föld korlátai közül, és elérje a csillagokat, nemcsak technikai, hanem szellemi és kulturális értelemben is. A csillagközi utazás nem pusztán fizikai értelemben vett távolságok leküzdését jelenti, hanem az emberiség lehetőségeinek és tudatosságának kiteljesedését is, ami új perspektívákat és lehetőségeket nyit meg a fejlődés számára.

1.3. Szellemi fejlődés és emelkedés

A harmadik alapcél az egyének szellemi fejlődése és magasabb tudatszint elérése. A stellarion hitvallása szerint nem a megszabadulás a végső cél, hanem az emelkedés és a kiteljesedés. Ez az emelkedés az egyén saját élettervének teljesítésével valósul meg, miközben támogatja és segíti a lélekcsalád többi tagját is. A szellemi fejlődés azt jelenti, hogy az emberek folyamatosan bővítik tudásukat, mélyítik megértésüket, és felkészülnek arra, hogy kilépjenek az újjászületések körforgásából. A stellarion segít megtalálni az egyén saját útját a 12 Lélekút ösvényei között, támogatva őt az önvalóság teljes megismerésében és kiteljesedésében.

E három alapcél elérésével a stellarion rendszere biztosítja, hogy az emberiség a jelenben élve, a múlt értékeire támaszkodva építse fel az élő és gyümölcsöző jövőt, amelyben minden egyén és közösség megtalálhatja helyét és célját a világegyetemben.

2. pont: a Homo Stellaricus feladata

Az emberiség belépett egy új fejlődési szakaszba, ahol a Homo Stellaricus, a csillagközi ember, az emberiség új formájaként jelenik meg. A Homo Stellaricus feladata nem csupán a technológiai előrehaladás vagy a földi életkörülmények javítása, hanem egy mélyebb és átfogóbb célkitűzést is magában foglal: a csillagvilág meghódítását és a szellemi, valamint lelki fejlődés elérését. Ez azt jelenti, hogy az emberiség túllép a Föld korlátain, és az univerzum tágabb határainak felfedezésére, megismerésére törekszik.

A csillagvilág meghódítása két alapvető irányt foglal magában:

2.1. Fizikai Térbeli Terjeszkedés

A Homo Stellaricus feladata, hogy tudományos és technológiai fejlődés révén elérje és meghódítsa a távoli csillagrendszereket. Ez magában foglalja a bolygóközi és csillagközi utazás lehetőségeinek megteremtését, új életterek kialakítását, és az emberi civilizáció határainak kiterjesztését a világegyetembe. A csillagok közötti utazás nem pusztán technikai kihívás, hanem az emberi kíváncsiság és az ismeretlen felfedezésének szimbóluma, amely az emberiség sorsának és küldetésének központi eleme.

2.2. Szellemi és Lelki Fejlődés

A Homo Stellaricus számára a fizikai világ felfedezése mellett kiemelten fontos a szellemi és lelki fejlődés. Ez azt jelenti, hogy az emberiség célja a magasabb tudatszintek elérése, az önismeret és belső béke megtalálása, valamint az összhang megteremtése a világegyetem törvényeivel, az Anankéval. A lelki fejlődés az egyén belső útját jelenti, amely során a lélek mélyebb rétegeit ismeri meg, míg a szellemi fejlődés az elme, a tudat és a spirituális ébredés területeit foglalja magában. Ezek együtt segítik az embert abban, hogy teljesebb és harmóniában lévő életet éljen.

Az egyéni és kollektív fejlődés szorosan összekapcsolódik a Homo Stellaricus feladataiban. Az egyének lelki és szellemi növekedése hozzájárul az emberiség kollektív tudatának fejlődéséhez, amely viszont visszahat az egyénekre, további inspirációt és erőt adva számukra saját útjuk folytatásához.

3. pont: az egyéni felelősségvállalás és az emelkedés útja

Minden egyén saját életútjának megteremtője és felelőse, és csak a tudatos döntéshozatal, valamint a saját élettervek követése vezethet az egyéni fejlődéshez. Az emberiség új korszakában a Homo Stellaricus számára az egyéni fejlődés és emelkedés kulcsfontosságú, hiszen az egyének szellemi és lelki növekedése teremti meg a kollektív felemelkedés alapjait.

Az emelkedés valódi útja az egyéni élettervek teljesítése, amely egyensúlyban van a közösség többi tagjának segítésével. Minden egyén saját felelőssége, hogy felismerje és vállalja szerepét az életútja formálásában, és aktívan dolgozzon belső fejlődésén. Ez a belső útmutatás az Anankéval, a világtörvénnyel összhangban segíti az egyént abban, hogy harmonikus életet éljen, amely összehangolódik a világegyetemmel és annak törvényeivel.

3.1. Az egyén fejlődése és a közösség fejlődése szorosan összefonódik.

Az egyének növekedése erősíti a közösséget, a közösség pedig visszahat az egyénekre, támogatva és segítve őket saját útjukon. A közösség ereje, összetartása és támogatása nélkül az egyén emelkedése kevésbé lehet sikeres. Az egyén emelkedése hozzájárul a közösség szellemi és lelki gazdagodásához, míg a közösség gazdagodása visszahat az egyénekre, elősegítve az egyéni fejlődést.

3.2. Szellemi nagykorúság

A stellarion eszmeiségével az egyén és a közösség kölcsönös segítése fér össze, a nárcisztikus hedonizmus nem! A „minden értem létezik, mindenki tükör nekem, én vagyok a legfontosabb a világon, mindent én teremtek az életemben, mindent azonnal elengedek, eldobok, elhagyok, ha már nem szolgálja az érdekeimet vagy nem okoz örömet vagy bármiben korlátokat állítana” felfogás halott irány.

A stellarion eszmeiségének alapja a Csillaglelkek, a Homo Stellaricus világképe, amelyben az egyén, a közösség és a stellarioni utat választó emberiség-rész kiteljesedése, boldoggá válása és felemelkedése önmagunk által és egymás segítése által valósul meg.

Ezen eszmeiség szerint a szellemi nagykorúság egyik jellemzője, hogy a tudatos lény képes másokat fontosabbnak tekinteni önmagánál – szemben az infantilis, egomán, önző felfogással, amely szerint ő maga a legfontosabb saját maga számára.

4. pont: a hit és a spiritualitás szerepe

A stellarion rendszerében a szellemiség és a hit alapvető szerepet játszik. Az emberi fejlődés és emelkedés a szellemi dimenzió megélésével válik teljessé, hiszen a valódi kibontakozás csak akkor lehetséges, ha az intellektuális és fizikai szint mellett a szellemi sík is része az életünknek. A stellarion szellemi hitéleti részt kínál azok számára, akik a tudati emelkedés során a hit mélységeit is felfedezni kívánják.

Ez a szellemi rész lehetőséget ad az egyénnek, hogy belső növekedését támogassa, és mélyebb kapcsolatot alakítson ki önmagával és a világgal. A hit itt egy nyitott, személyre szabott út, ahol mindenki megtalálhatja saját belső igazságát, és kapcsolódhat a magasabb rendű valósághoz. Az egyéni belső útkeresés és hitélet elősegíti az egyén harmóniáját önmagával és a világegyetemmel, támogatva életcéljait és szellemi törekvéseit.

A stellarion szellemi része olyan tér, ahol az egyén szellemi tapasztalatai és élményei megerősítést nyernek, ezáltal lehetővé téve a tudatos és hiteles élet megélését. Az emelkedés és a növekedés folyamatos, mert az egyén hite és szellemisége táplálja a belső fát, amelyből az élet gyümölcsei teremnek, biztosítva a teljes és gyümölcsöző jövőt.

4.1. A stellarionban hitelvek vannak és a hit tana, dogmák nélkül

A stellarionban nincsenek dogmák, csak hitelvek, amelyek a hitrendszer gerincét alkotják. Minden egyén maga döntheti el, hogyan éli meg a hitét, a saját belső világához és tapasztalataihoz igazodva. Ugyanakkor a stellarion rendszer támogatást és útmutatást nyújt a Navigátorokon keresztül. A Navigátorok feladata, hogy a lelkiséget útba igazítsák az élet tengerén, segítve az egyéneket abban, hogy megtalálják saját útjukat és beteljesítsék szellemi céljaikat.

4.2. A stellarionban létezik szervezett hitélet is

A stellarion hittana a Teremtő szabad megtapasztalásán alapszik, ahol az egyének saját maguk fedezhetik fel a magasabb rendű valóságot. Akik ennél mélyebb, spirituálisabb és szervezettebb lelkiséget kívánnak megélni, szintén megtalálják helyüket a stellarion rendszerében. Az Élet forrása biztosítja számukra a lehetőséget a mélyebb szellemi elköteleződésre és tapasztalásra, lehetőséget adva a szellemi növekedés és kiteljesedés útján.

5. pont: az ember-segítő rendszerek

A stellarion eszméje szerint minden Csillagember megérdemli a támogatást az útján, mert az egyéni emelkedés közérdek, és a közösség emelkedése egyéni érdek. A stellarion rendszere arra törekszik, hogy minden egyént segítse életútja során, felismerve, hogy mindenki fejlődése hozzájárul a közösség egészének felemelkedéséhez.

Ez a támogatás meditatív és más módszerek által valósul meg, amelyek segítenek az egyéneknek mélyebben megérteni önmagukat, és harmóniában élni az Anankéval, a világtörvénnyel, továbbá lehetővé teszik számukra, hogy olyan életet és világot teremtsenek, amilyet igazán akarnak. Így minden Csillagember képes lehet saját útját járva kiteljesedni, hozzájárulva a közös célok eléréséhez és a stellarion korának virágzásához.

A stellarion számára az egyéni boldogulás és a közösség jóléte elválaszthatatlanul összefonódik, ezért mindenkit bátorítunk arra, hogy fedezze fel és valósítsa meg saját élettervét, miközben a közösség tagjaként is hozzájárul a közös emelkedéshez.

6. pont: a közösség szerepe a stellarionban

A stellarion korában a közösség fontossága és szerepe kiemelt jelentőséggel bír, hiszen az emberiség fejlődése és felemelkedése közös erőfeszítések és együttműködés révén valósul meg. Az egyén és a közösség közötti kapcsolat dinamikus és kölcsönös, ahol a jogok, felelősségek, kötelességek és lehetőségek összefonódnak, egy olyan mikrorendszert alkotva, amely a hatalom alapját képezi.

6.1. A közösség fontossága

A közösség a Homo Stellaricus korában az egység, a támogatás és az együttműködés forrása, nem csupán egy társadalmi szerveződés. Az egyének összekapcsolódása egy nagyobb cél érdekében lehetővé teszi a tudás, tapasztalat és erőforrások megosztását, amely hozzájárul a kollektív fejlődéshez. A közösség biztosítja azt a keretet, amelyben az egyének felismerhetik, hogy közös célok és értékek érdekében dolgoznak, és ahol az egyéni célok is megvalósulhatnak a közös erőfeszítések révén.

6.2. A közösség szerepe a stellarionban

A stellarion korában a közösség a társadalmi szerveződés alapvető egysége, amely az egyének és csoportok közötti kapcsolatot és együttműködést ösztönzi. A közösség feladata a stabilitás, a támogatás és a fejlődés elősegítése, valamint a közös célok meghatározása és elérése. A közösség lehetőséget biztosít a tagok számára, hogy részt vegyenek a döntéshozatalban, és aktívan hozzájáruljanak a közösség életéhez és fejlődéséhez.

6.3. Az egyén jogai a közösség kapcsán

Az egyén jogainak tiszteletben tartása kulcsfontosságú a stellarion közösségi rendjében:

  • Részvétel joga: Minden egyénnek joga van részt venni a közösségi életben, a döntéshozatalban és a közös célok meghatározásában.
  • Támogatás joga: Az egyéneknek joguk van a közösség támogatására, legyen az érzelmi, anyagi vagy szociális segítség.
  • Szólásszabadság: Az egyéneknek joguk van kifejezni véleményüket, javaslataikat, kritikáikat a közösségi ügyekkel kapcsolatban.
  • Egyenlő bánásmód: Minden egyénnek joga van az egyenlő bánásmódhoz, függetlenül társadalmi helyzetétől, vallásától, nemétől vagy etnikai hovatartozásától.

A közösségnek tiszteletben kell tartania az egyének autonómiáját és egyedi fejlődési útját, biztosítva, hogy mindenki lehetőséget kapjon a kiteljesedésre és a boldogulásra, mindaddig, amíg az egyén a 12 Lélekútnak megfelelő valamely ösvényt választja, és nem az egyén- vagy közösség- vagy életellenes utak valamelyikét, amelyek a stellarion rendszerén kívüliek és idegenek a Csillagember korától.

6.4. Az egyén felelősségei és kötelességei a közösség iránt

Az egyének felelőssége, hogy hozzájáruljanak a közösség jólétéhez és fejlődéséhez:

  • Közreműködés és hozzájárulás: Az egyénnek felelőssége részt venni a közösségi tevékenységekben, és hozzájárulni a közösség jólétéhez, fejlődéséhez.
  • Szolidaritás és támogatás: Az egyének kötelessége támogatni a közösség többi tagját, segíteni a rászorulókat, és hozzájárulni a közösség kohéziójához.
  • Felelős viselkedés: Az egyénnek kötelessége betartani a közösség szabályait és normáit, tiszteletben tartani mások jogait és véleményét.
  • Fenntarthatóság és védelem: Az egyén felelősséggel tartozik a közösségi erőforrások fenntartható használatáért és a közösségi környezet védelméért.

6.5. A közösség jogai és lehetőségei az egyén kapcsán

A közösségnek jogai vannak az egyének felett, amelyek biztosítják a közösségi élet rendjét és biztonságát:

  • Szabályalkotás: a közösség jogosult szabályokat alkotni és fenntartani, amelyek biztosítják a közösségi élet rendjét és biztonságát.
  • Támogatás nyújtása: a közösségnek joga és lehetősége van támogatni tagjait, lehetőséget biztosítani számukra az önmegvalósításra és a fejlődésre.
  • Erőforrások biztosítása: Aa közösség felelős azért, hogy tagjainak hozzáférést biztosítson az alapvető erőforrásokhoz, mint például az oktatás, egészségügy, biztonság.
  • Szankcionálás: a közösségnek joga van szankcionálni azokat az egyéneket, akik megsértik a közösségi szabályokat vagy veszélyeztetik a közösség jólétét.

6.6. A közösség felelősségei és kötelességei az egyén felé

A közösség kötelességei biztosítják az egyének védelmét és jólétét:

  • Védelem és biztonság: a közösség kötelessége biztosítani tagjai védelmét, biztonságát, és a megfelelő életszínvonalat.
  • Inkluzivitás és elfogadás: a közösség kötelessége befogadni minden egyént, függetlenül annak hátterétől, és biztosítani az egyenlő bánásmódot.
  • Fejlesztés és oktatás: a közösség felelőssége az egyének fejlesztése, oktatása, és lehetőségek biztosítása számukra a tudás és készségek megszerzésére.
  • Transzparencia és elszámoltathatóság: a közösség kötelessége átlátható döntéshozatali folyamatokat fenntartani, és elszámoltathatóvá tenni vezetőit és intézményeit.

6.7. A hatalom dinamikája és megoszlása az egyén és a közösség között

Ez a négyes alkotja a hatalmat a stellarion korában: az egyén jogai és felelősségei, valamint a közösség jogai és kötelességei. A hatalom nem hierarchikus vagy centralizált, hanem az egyének és a közösség közötti dinamikus egyensúly eredménye. Az egyén és a közösség közötti kapcsolat lehetővé teszi a kölcsönös tiszteletet, együttműködést és a közös célok elérését, miközben mindenki megőrzi autonómiáját és saját egyediségét.

Ez a mikrorendszer biztosítja a társadalmi harmóniát, a stabilitást és a fejlődést, amely alapvető az új korszak, a stellarion, sikeres kibontakozásához. Az egyén és a közösség közötti kapcsolatok és kölcsönhatások megértése és tiszteletben tartása révén építhetünk egy olyan jövőt, amely mind az egyének, mind a közösségek számára a jólétet és a fejlődést szolgálja.

7. pont: A tudomány és a stellarioni világszemlélet kapcsolata

A stellarion eszméje szerint a tudomány a Teremtés megismerésének és tanulmányozásának egyik leghatékonyabb eszköztára és módszertani rendszere. A tudomány révén képesek vagyunk megérteni a világegyetem működését, felfedezni annak rejtett törvényeit, és feltárni azokat a titkokat, amelyek segítenek közelebb kerülni az Ananké, a világtörvény mélyebb megértéséhez. A stellarion közössége elismeri és támogatja a tudományos kutatásokat és felfedezéseket, mert ezek által válik lehetővé az univerzum valóságának alapos és objektív vizsgálata.

7.1. Az anyagelvű ateizmus és a hiedelmeken alapuló babonatikus hit elutasítása

A stellarion eszméjével összeegyeztethetetlen az anyagelvű ateizmus, amely a létezés kizárólagos alapjának az anyagot tekinti, és figyelmen kívül hagyja a tudat, a szellem és a lélek dimenzióit.

Ugyanígy idegen a stellariontól a hiedelmeken és babonákon alapuló, kritika nélküli hit, amely nem törekszik a valóság mélyebb megértésére.

A stellarion azt vallja, hogy az igazság keresése nem korlátozható pusztán az anyagi valóságra vagy babonákra és hiedelmekre, mivel mindkettő a valóság egyoldalú, korlátozott és hibás megközelítése, amelyek zsákutcába vezetnek, akár a szociáldarwinizmus népirtó diktatúráiba, akár az a gondolkodást tiltó szellemi zsarnokságba.

7.2. Az agnosztikus hozzáállás és a valós tapasztalaton alapuló hit vezet sikerre

A stellarion világszemlélete támogatja az agnosztikus hozzáállást, amely nyitott és elfogadó a világegyetem megismerésének folyamatosan bővülő lehetőségeire.

Az agnosztikus szemlélet nem zárja ki a spiritualitás vagy a tudományos felfedezések érvényességét, hanem kereső és kutató módon áll hozzá az élet nagy kérdéseihez.

A valós tapasztalaton alapuló hit ugyancsak a stellarion alapelvei közé tartozik, mivel ez a hit hanem személyes megtapasztalásokra és belső felismerésekre épül, nem pedig bemondásra elfogadott dogmákra. A stellarion ösztönzi tagjait, hogy saját tapasztalataik alapján alakítsák ki világnézetüket és hitüket, amely így valós és élő kapcsolatot teremt az egyén és a világegyetem között.

7.3. A tudomány és a spirituális tudás integrációja

A stellarionban a tudományos tudás és a spirituális bölcsesség összefonódik, egy átfogóbb, holisztikus megértést kínálva a létezésről. A tudomány eszköztára segít objektív módon vizsgálni a világegyetem fizikai törvényeit, míg a spirituális tudás mélyebb, belső felismeréseket és megértést nyújt a létezés szellemi dimenzióiról.

Az integráció biztosítja, hogy a stellarion közössége ne ragadjon le sem a szűklátókörű materializmusban, sem a dogmatikus hiedelmekben, hanem képes legyen egyensúlyt találni a racionális és intuitív tudás között.

A stellarion eszméje arra törekszik, hogy a tudomány és a spirituális tudás egyaránt szolgálja az egyének és a közösség felemelkedését, hozzájárulva egy teljesebb és harmonikusabb világkép kialakításához.

v1.0

2012.12.21.

Ismerd meg, hogyan formálja az ősök bölcsessége és áldása a stellarionizmus mindennapjait, és hogyan segít megvilágítani az utat a Csillagok Korában. Ez a könyv egy spirituális utazásra hív, amely során újraértelmezheted kapcsolataidat az előttünk járókkal, és megtalálhatod a mélyebb spirituális kontinuitást a saját életedben is. Letölthető most, ajándékként a felfedezésre és önismeretre vágyóknak!

Iratkozz fel ide kattintva a Stellarion Jóhírlevélre az új kor Csillaglelkeinek és máris tiéd lehet ez az Ősök tiszteletéről és az áldásuk elnyeréséről szóló, 48 oldalas gyakorlati e-könyv